Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Friday, 6 July 2012

Bloglist Ramadhan bersama Aisyah Humaira'

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Tinggal seminggu lebih lagi kita umat islam akan menyambut bulan Ramadhan. So join bloglist Nierah nie sangatlah tepat. Boleh berpuasa bersama rakan2 blogger.

 Kelebihan Bulan Ramadhan nie sangatlah banyak. Tapi Nierah minta 3 je..
1. Pahala dan Amalan kita akan digandakan
2. Nikmat selepas berbuka puasa sangatlah menyeronokkan
3. Dengan puasa kita boleh menurunkan berat badan :)

Wassalam ..



♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

13 comments:

  1. terima kasih join !

    jom pergi ke blog2 lain pula utk tahu kelebihan ramadhan dalam entry mereka http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

    boleh kenal dan follow mereka :)

    ReplyDelete
  2. info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. datang dari segmen yang sama :)

    http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  4. Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~
    http://suzlinazreena.blogspot.com









    ReplyDelete
  5. nk join tapi tak sempat lagi.....sob2..gud lck ye..

    ReplyDelete
  6. banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. datang melawat dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen yang sama...dah follow awak...:)
    http://elfizaismail.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan Yatie :)

    http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. saya follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

    moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  11. salam...dtg ziarah dr segmen yg sama..salam ramadhan..:)

    ReplyDelete
  12. salam...dtg dri segmen yang sama & done follow

    http://betakupu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  13. Selamat berpuasa gadis yellow..hehe
    dari segmen sama & follow.Cengeng tu mudah menagis kan?huahua.Jom follow gak
    http://aniceday3.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete