Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Thursday, 10 May 2012

Segmen : I Follow U Follow by Emas Putih

Assalamualaikum ..
Moshi-moshi (^.^)v


Aloha .. Tak best rasanya kalau tak ikut segmen kan? Aku dah addicted dengan segmen2 nie ..
Kali nie aku join segmen Cik Emas Putih yang baru aku follow pagi tadi..
Kalau korang mau join jugak seperti biasa klik banner di atas tu ye??

See you there, peace yo !!



♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

12 comments:

  1. salam,dr segmen yg sama ....BW
    http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. hi... tQ join segmen saya =)

    ReplyDelete
  3. dah lme follow u..just blogwalking here..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. done follow awk.. datang dari segmen yg sama ^,^

    ReplyDelete
  5. done follow..^^
    http://princesskyuruky.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah bw dri segmen same..jom ke blog akak..jom2:P

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama :)done following you http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. kami daripada segmen yang sama
    kami follow sini owkeyhh
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/i-follow-u-follow-by-emas-putih.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...icumm dari segmen yg sma...done follow sini..jom datang dan follow blog icumm palak ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/segmen-i-follow-u-follow-by-emas-putih.html

    ReplyDelete