Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Tuesday, 8 May 2012

Segmen : Blogwalking & Bloglist Promosi Blog Sesi Dua

Assalamualaikum ..
Moshi-moshi (^.^)v


Segmen lagi dan lagi ,hehe ..

Kali nie aku join segmen dari si Pencintapink pulak .. Kalau nak join klik dia punya banner yang cute tu ya?
4)Jawab soalan ni.
  • Pandangan Anda tentang blog saya?
Hmm.. Pandangan pasal blog dia eh?? Blog dia simple and cute, tak payah tunggu lama kalau nak loading, entri2 yang dia post menarik dan yang paling penting boleh dengar radio favourite aku iaitu radio era dekat blog dia. Satu usaha yang unik, tak banyak orang guna cara pasang musik macam dia.

 -DONE-

p/s ; tu pandangan yang ihklas tau :)

♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

No comments:

Post a Comment