Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Wednesday, 30 May 2012

3 Idiots ..

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Jam sekarang dah menunjukkan pukul 1:38 am ..

Aik Beiby, kenapa kau tak tidur lagi nie ?! Hehe.. 
Sebenarnya aku baru lepas tengok 3 idiots nie. Tak sangka banyak pulak peminat filem nie. Dekat facebook tadi banyak kawan2 yang update status pasal 3 idiot. Wah, boleh tahan jugak filem nie kan??

Aku sebenarnya bukan nak review sangat pasal filem nie. Saja nak pinjam tajuk untuk buat enty. Maybe nie entri last aku. Lepas nie lama lagi kot aku nak online lagi coz my little bro nak bawa lappy nie esok pergi bercuti di Semporna, rumah nenek. Alasan dia nak bawa lappy ni coz ada kerja rumahnya yang belum siap, ngeh!! entah betulkah tidak. Hmm.. lantaklah, janji kau happy ya deq!! 

Aduh!! Bosanlah aku cuti nie. Mesti aku rindu dengan blog aku. Kawan2 blog aku. Dan yang paling teruk mesti aku banyak ketinggalan nanti.. Oh noooo!! Bolehkah kalau benda nie tak jadi?!




♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

No comments:

Post a Comment