Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Monday, 14 May 2012

Segmen:Jom Blogwalking & Join Bloglist Promosi Blog

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Tak lengkap rasanya hidup ini kalau tak join segmen, ceh!! ayat tu bah.. ahaha ..

Siapa nak join klik banner kat atas tu yeh ??

Pandangan pasal blog Akma ;  blog dia simple, tak payah nak tunggu lama kalau nak loading. Entri yang dia update pun semuanya best and cool. Yang lagi best dapat dengar radio era dekat blog dia, hehe .. Mungkin ada gak blogger yang lain letak radio era dekat blog dorang, tapi baru pecinta pink je yang aku dapat kesan,hehe ..

Tarikh tutup segmen nie 26 Mei 2012. masih sempat lagi kan?? jum lah kita join ramai2 ..


♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

No comments:

Post a Comment