Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Friday, 1 January 2016

Segmen Awak Orang Mana?

Moshi-moshi (^.^)v



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Ini adalah segmen pertama yang aku join untuk tahun ini. Jom kita ramai² join sekaki juga. Klik banner yang comel tu ye sayang²ku, hee..

Aku ni asal Tawau Sabah. Tak banyak sangat tempat menarik dekat Tawau ni, tapi makanannya banyak sangat yang menarik dan sedap² belaka, sampai nak cerita pun tak larat (maka malas).

Oleh sebab aku ni tak suka dan annoying sangat dengan warna kuning jadi aku nak warna yellow, haha.. Ikut suka sislah warna yellow yang mana satu yang penting tak menyakitkan mata yang memandang. Maaf sis aku tak pandai tengok kod² warna ni tu yang minta jasa baik sis tolong pilih warna. Maaf ye agak menyusahkan.


♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

11 comments:

  1. hai orang sabah! hihi. terima kasih sbb join yaa sis. salam perkenalan dari muar, johor!

    ReplyDelete
  2. tak pernah pergi Sabah lagi setakat ni tapi selalu dengar pasal keindahan Sabah dari parents ^^ parents pernah tinggal kat sana dulu

    ReplyDelete
  3. teringin nk pergi sabah. pantai lawa2

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak lawa. terutama sekali dekat semporna, rasa macam dekat luar negara.

      Delete
  4. Hai orang Sabah!Jemput singgah :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..salam ukhuwah daripada akak.. Best of luck sis.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  6. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Alaaaa sabah lagiiii hahha ramai nya sabahan blogger join segmen ni hahah
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ramai? sy tak jumpa pulak, hehe..

      Delete
  7. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete