Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Tuesday, 15 December 2015

Pencarian Bloglist Fiaz Diary Untuk January 2016

Assalamualaikum..
Moshi² (^.^)v


Sebab kenapa aku nak join? ;
  • Sebabnya, admin/owner blog dah jemput aku join segmen beliau, so dengan gembira dan rendah hatinya aku ikut serta sebagai tanda menyokong rakan blogger yang lainnya.
  • Sebab utamanya pulak, aku nak tambah rakan blogger dan follower, makin banyak rakan makin banyaklah yang boleh dipelajari dalam dunia blogging ni. Hebat tak hipotesis aku ni? hehe.. Jangan salah faham bukan nak kejar populariti (boleh ke popular?) tapi nak eratkan silaturrahim sesama insan..


Ok, thats it. Klik banner untuk join ye? 

♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

7 comments:

  1. yup sharing is caring kerana sanggup join segmen serta memberi sokongan! sebesar pulau terima kasih untuk awak!><


    okay hipotesis yang menarik!yeah zaman sekolah dulu comfem cermerlang,gemilang,terbilang kan?
    doakan saya juga tahun depan..hehe..

    salam ukhuwah+sayang dari saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      inshaAllah..
      terima kasih:)

      Delete
    2. hahaha..
      inshaAllah..
      terima kasih:)

      Delete
  2. yup sharing is caring kerana sanggup join segmen serta memberi sokongan! sebesar pulau terima kasih untuk awak!><


    okay hipotesis yang menarik!yeah zaman sekolah dulu comfem cermerlang,gemilang,terbilang kan?
    doakan saya juga tahun depan..hehe..

    salam ukhuwah+sayang dari saya..

    ReplyDelete