Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Tuesday, 28 August 2012

SEGMEN : Bersama warna kegemaranku

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Kuning a.k.a Yellow adalah warna febretku. Dalam dulu sampai sekarang aku memang suka kuning tu. Walaupun banyak perkataan negatif yang dikaitkan dengan warna kuning aku tak peduli, adaku kesah?! ahaha.. Aku pun tak pasti sebab apa aku gilakan warna nie. Tapi bila aku terlalu banyak tengok warna, tanpa kuning aku akan rasa kekurangan, hmm.. Sampai begitu sekali kan?hee..

Nak tengok bukti ??

hehe .. Nie hanya salah satu gambar aku yang boleh di jadikan bukti. Ada banyak lagi sebenarnya, tapi cukup yang ini sajalah kan?? 
Blog aku pun blh di jadikan bukti jugak kan?? Tengoklah betapa kuningnya blog ini, hee.. Kepada yang tak suka kuning tu harap maaf la ye?heee..

Ok done. Kepada siapa yang nak join meh la ramai2 kita join. Just klik banner dekat atas tu, dan ikut semua syarat yang owner dah tetapkan..

Nak tag mereka;-
(hadiahnya macam untuk perempuan saja, so..)


Tarikh tutup : 30 Sept 2012 (lama lagikan?)


♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

7 comments:

  1. thnk support..good luck ok..:)

    ReplyDelete
  2. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking & GiveAway
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  3. Walking here ! ! ^^
    Salam pekenalan.. Nurrul suka warna merah :")

    *http://youismysoul.blogspot.com/2012/08/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    ReplyDelete
  4. follow dr segmen sme..follow aten balik tau..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    ReplyDelete
  5. senarai peserta telah diupdate,bwre sini untuk cari pemenang pula.. :)

    http://chot91.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-contest-bersama-warna.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete