Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Yuhu.. Selamat Malam semua.. Jom kita ramai2 join segmen di atas tu. Just klik banner okey?

Kenapa mesti aku dapat "Smart Blogger Award" nie???
Sebabnya aku nie fair and square (betulkah tu?). Maksudnya bila ada yang sudi follow blog aku dengan suka cita aku follow balik blog mereka. Aku suka blogwalking, komen entri2 rakan blogger dan belajar cara2 blogging yang betul. Walaupun blog aku nie masih banyak kekurangan tapi aku pastikan blog aku tak berat dengan widget2 supaya pembaca blog aku tak pening kepala tengok blog aku. Dan aku pastikan setiap entri yang aku update boleh jadi maklumat berguna kepada rakan blogger yang lain.

                    dorathecoffiegurl.blogspot.com
                    azulnashome.blogspot.com
                    icysnowhite.blogspot.com
                    sayacikamal.blogspot.com

Tarikh Tutup : 30 JUNE 2012

--THE END--

♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

2 comments:

  1. thanks tag ieka ye syg. tp ieka takde mood la nak join segmen.. hehe. nanti tag lagi taw, ieka jnji ieka akan join next time. <3 lep beu!

    icysnowhite

    ReplyDelete