Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Tuesday, 19 June 2012

APIT follow blog aku, hee.. :D

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Halluuuu.. hehe. Malam nie punyalah happy aku bila adikku bagitau yang Apit follow blog aku. Punyalah excited aku, haha.. Tak percaya ke? Nah! buktinya .. (cewah!! megada betullah)


Beliau siap tinggalkan msg lagi kat cbox aku, hehe..

top kah aku? waduh, salah lagi, hee ..

Siapa Apit? Haaa.. mesti ada yang belum kenal dengan beliau kan?? Pernah dengar pasal Fizgraphic tak?? 
Alah, yang ini bah !!


Kliklah, jangan segan2 tengok. Kalau blogger2 yang lama sikit mestilah tahu kan?

Aku memang salutelah dengan Apit nie, beliau sangat kreatif. Setakat nie aku rasa belum ada yang dapat kalahkan doodle rekaannya yang kemas dan sangatlah cute. Doodle rekaan kawan2 yang lain bukan tak kemas dan cute, tapi rekaan Apit nie memang sangat pro. Otailah katakan..

Tengok tak Header aku dekat atas tu? Doodle tu aku cilok dari Apit, lepas tu aku renovate sikit. Maaf ye Apit, hee .. Tapi keasliannya masih jelas. Header tu jugak aku belajar buat dari toturial beliau, cun tak? Bolehlah kan? ^^. Terima kasih Apit :)

Beliau nie merupakan salah satu mentor aku dalam berblogging nie. Tu yang aku excited sangat tu sampai aku buat entry pasal nie. Selain Apit, Ben Ashari dan Lysaa Fauzureen pun mentor aku jugak. Aku harap2lah  jugak mereka berdua itu follow blog aku yang tak seberapa nie.
Hmmm, kalau benda tu berlaku tak dapat aku bayangkan perasaanku tyme tu. Waduh !!^^ Bestnyaaaa ..









♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

6 comments: