Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Friday, 15 June 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v


Fuh!! Penat jugak rupanya BW nie. Kena2 lagi tyme line macam siput, boleh buat orang begang sampai berguling-guling, haha.. Nasib aku nie penyabar orangnya..(ceh!! angkat bakul sendiri nampak, hee)..

Banyak jugak GA, Segmen dan lain2 yang sama waktu dengannya yang menarik. Tapi aku tak ada mod pulak nak join, lagi2 bila segmen tu kena klik banyak sangat.

Dan akhirnya aku bertemu dengan segmen nie. Siapa nak join klik banner tu eh? Simple je syarat kalau nak join. Tarikh tutup 22 JUN 2012. Cepat2 ada hadiah yang menarik, huhu..


♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

6 comments:

  1. terima kasih join ! :)

    jom follow peserta lain di > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama
    jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

    http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete