Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Sunday 3 February 2013

2013

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v

Tak sedar masa cepat sangat berlalu, sekarang dah masuk bulan Febuari 2013.. Masih belum terlambatkah kalau aku nak wish Happy New Year nie?? Tak apa kan? hehe ..

Maklumlah sejak akhir-akhir ini aku dah hilang mod nak update blog, lagipun rasa macam tak ada idea. Dan banyak lagilah sebab musababnya.

Sepanjang 2013 nie, dah banyak perkara berlaku. Ada yang menyedihkan dan ada yang mengembirakan. Biasalah kan? bukan kehidupan namanya kalau tiada masalah. Apa yang perlu kita lakukan hanya tawakal dan sentiasa ingat ALLAH. Kerana DIA akan sentiasa ada dengan kita. Hanya kita saja yang kadang terlupa tentang diriNYA.

Aku malas nak merepek banyak2 sekarang, so apa kata kita tengok2 pic yang di snap sepanjang tahun baru ini, hehe.. (kalau sudi nak tengoklah)♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

No comments:

Post a Comment

Copyright © | All Rights Reserved | By bebyyellowshiteru.blogspot.com 2012-2019