Today L.O.V.E ★ Tiada Insan Suci Tanpa Dosa Pada Masa Lalu, Tiada Insan Berdosa Yang Gelap Masa Depannya..- SETIA HUJUNG NYAWA-.

Monday, 26 November 2012

Semakin Gila

Assalamualaikum..
Moshi-moshi (^.^)v



Ada dua orang gila sedang berbual di sebuah rumah sakit jiwa. Secara tiba-tiba seorang daripada mereka naik atas meja sambil mengangkat tangan dengan tinggi.

Orang gila 1: Kamu tahu tak?
Orang gila 2: Tahu apa?
Orang gila 1: Aku ini matahari! Lihatlah terang dunia ini disebabkan aku!

Melihatkan perlakuan tersebut, terdetik di dalam hati orang gila kedua bahawa rakanya itu berkemungkinan bertambah gila. Dia berhajat melaporkan perkara ini agar pemeriksaan lanjut dapat dijalankan. Maka bergegaslah dia ke bilik doktor dan menceritkan apa yang berlaku.

Orang gila 2: Doktor, kawan saya itu mungkin bertambah gila!
Doktor: Mengapa kamu berkata begitu?
Orang gila 2: Baru sahaja tadi dia naik ke atas meja sambil mengangkat tanganya ke atas. Terus dia berkata bahawa dia ialah matahari dan dunia ini menjadi terang disebabkan perbuatannya.
Doktor: Kalau begitu suruhlah kawan kamu turun,
Orang gila 2: Jangan doktor, nanti kalau dia turun gelap dunia ini nanti.
Doktor: Emmmm.. Sama2 gila rupanya!

hehe..


sumber : majalah REMAJA



♥ Terima kasih kerana sudi membaca. Semoga mendapat info yang berguna. SHARING IS CARING kan?? *maaf penggunaan kata AKU* ♥

1 comment:

  1. hahahhaha
    sama je dua2 pun


    nak blog ni diedit secara free ?? full edit pulak tu, meyh join contest amal.. takyah buat entry

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-siapa-nak-blognya-di-edit-tanpa.html

    ReplyDelete